Καλοκαιρινή Απόδραση στην Αίγινα

Καλοκαιρινή Απόδραση στην Αίγινα

Ψάχνεις έναν προορισμό για καλοκαιρινή απόδραση που είναι όχι μόνο κοντά, αλλά και προσιτός; Η Αίγινα είναι η λύση.  Μέχρι και σήμερα, δεν έχουμε γνωρίσει κάποιον ή κάποια που να έχει επισκεφτεί το όμορφο αυτό, νησί του Αργοσαρωνικού, και να μην έχει επιστρέψει.. ή τουλάχιστον να μην είναι στα άμεσα σχέδιά του. Είναι απλά αδύνατον να μην ερωτευτείς την απλότητα και την ομορφιά του, αλλά και την ποικιλία που σου προσφέρει. 

 

Κατεβαίνοντας στο λιμάνι του Πειραιά έχει πολλά και συχνά καράβια με προορισμό την Αίγινα, που θα σε φέρουν στο άψε σβήσε. Φτάνοντας στο λιμάνι τις Αίγινας, θα παρατηρήσεις την αρχή του από τις κολώνες (τα αρχαία ερείπια) στα αριστερά σου, μέχρι και το τέλος του στην εκκλησία της γνωστής “Παναγίτσας”.

Περπατώντας στο λιμανάκι, μπορείς να χαζέψεις τα καΐκια και τα σκάφη που έχουν δέσει και ζωγραφίζουν το όμορφο τοπίο της απέραντης θάλασσας. Κάπου στα μέσα της διαδρομής θα βρεις την οδό Αιακού, μην ξεχάσεις να περάσεις από το Sea You concept store στην γωνία πάνω, αριστερά, για να σε καλωσορίσουμε στο νησί μας! Στα μικρά στενάκια θα παρατηρήσεις τις εντυπωσιακές ροζ βουκαμβίλιες που ξεχειλίζουν από αυλές και προαύλια εκκλησιών και δίνουν μία ευχάριστη πινελιά χρώματος στο νησί. 

 

αρχείο λήψης
Aphea
Καλοκαιρινή Απόδραση στην Αίγινα
Αίγινα

 

Ο επιβλητικός ναός της Αφαίας, οι οργανωμένες αμμουδερές παραλίες και τα απόμερα βραχάκια για βουτιές, τα θερινά σινεμά και τα ταβερνάκια, τα καφενεία και τα beach bar, θα δώσουν στην Αίγινα ένα ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς σου, όπως έχουν κάνει και σε πολλούς από εμάς στο παρελθόν. Τέλος, μην ξεχάσεις να αφήσεις χρόνο για να δεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που λούζει όλο το νησί με ένα πορτοκαλί-μωβ χρώμα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πίνακας ενός καλλιτέχνη.

 

Καλοκαιρινή Απόδραση στην Αίγινα

2 thoughts on “Καλοκαιρινή Απόδραση στην Αίγινα

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο